Infobrev Mars 2021

Hej alla,

Nu är det mycket som är på gång i föreningen, och vi vill informera om följande:

Stambytet

Nu börjar arbetet med stambytet. Arbetslagen kommer vara två lag med 2 man i varje. De kommer börja med fastigheten närmast kulvertnedgång, och den fastigheten blir klart först. De som bor längst ifrån nedgången blir således klara sist. Medlemmarna kommer att bli aviserade när en viss fastighet är klar. KOM IHÅG att inte använda toalett, köra diskmaskin, tvätta eller spola i kranar osv mellan 8.00-16.00 på vardagarna.

Parkeringsplatserna vid panncentralen kommer användas av Rörpartner (för manskapsbod) under hela projektets gång och kommer således inte kunna nyttjas av oss i föreningen. De platser som ligger precis bredvid manskapsboden (två st. mot garagelängan) kommer att behövas efter påsk för skräpcontainer och material. Därför bör alla undvika att ställa sina bilar på dessa platser.

Frågor till Rörpartner. Om man har frågor och vill prata med de som utför arbetet så är medlemmar välkomna till manskapsboden på morgnarna mellan 7.30-8.00. Detta för att undvika att störa dem under dagarna då de är nere och jobbar under fastigheterna. 

Tvättstugan kommer att kunna användas precis som vanligt under hela projektet.

”Bajamajor” kommer att placeras ut på lämpliga platser och flyttas runt vartefter arbetet flyttas. Service kommer utföras 1 gång/vecka av Sanifix, utöver detta är det troligt att vi alla behöver hjälpas åt att ”sanera” lite efter eget besök.

Har ni fler frågor kring stambytet så är det bara att maila styrelsen.

orrenvaxholm@gmail.com

Städdagen

Vi kommer genomföra städdagen den 24/4 10.00-13.00. Självklart följer vi alla restriktioner och därför kommer tyvärr inte någon pizza att bjudas på. Vi hoppas att det kanske kan bli ändring på det till höstens städdag, då det brukar vara ett mycket trevligt och uppskattat inslag i våra städdagar.

Hemsidan

Vi har startat upp en hemsida, orren.eu, där fokus är att kunna sprida information på ett lättillgängligt sätt. Där finns tex ”Huspärmen” tillgänglig. Om ni har önskemål om fler saker som bör läggas upp på hemsidan så maila orrenvaxholm@gmail.com

Med vänlig hälsning

Styrelsen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *